2009-02-05

BIL ¤¤%¤%&&¤&¤!!!!!!!!

Lämnade in "Silverpilen" på service i morse. Jag visste ju att det var ett par små fel och dessutom en stor service som skulle fixas. Detta skulle kosta ca 7000. Bara det kändes ju som alldeles för mycket. Då hade de inte kollat på bilen än.
Så det var inget roligt samtal när jag ringde för att höra om den var klar. Inte nog med de små felen, de hade dessutom upptäckt att mina bromsar var slut och att avgassystemet är paj och som krydda på eländesmoset var det några busstningar i bakvagnen som var slut. Dessa har medfört att däcken blivit så förstörda att de är otjänliga för trafik. Dessa lite större fel behöver oxå åtgärdas och med en betydligt större prislapp. AAAAAAAHHHHHHAHAHAHHAHAHHHHHH Det är liksom inte vad man önskar sig så här i Januari när plånboken ändå påminner om en Öken (tom och dammig). Men det är ju bara att bita i det sura ekonomiäpplet.

W var på sin andra gympa träning idag, hon verkar tycka att det är riktigt roligt. Hon pratar om det mest hela tiden och när hon inte pratar om det så tränar hon i vardagsrummet. Hoppas att intresset fortsätter vore så kul om hon hittade en aktivitet som hon kan engagera sig i.



Dagens spel: Wii Sport (Wii)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar