2009-04-18

Gympashow!

Idag hade W sin första gymnastik-uppvisning. Sånt innebär ju en del förberedelser medelst sminkning, håruppsättning och klädval. Just de bitarna är ju inte riktigt min grej och brukar omhänder tas av W&A . Nu var det ju även så att A jobbade hela dagen och kunde alltså inte hjälpa W med dessa bitar. Så det var bara för farsan att rycka in. Efter viss hjälp från moster H lyckades nya kläder att fixas. Sen var det bara hår och smink kvar och med hjälp av en burk spray glitter och lite annat jox löstes även det traumat.

Jag vill bara lägga in en liten parentes här. Gymnastik är inte riktigt min grej heller. Trodde jag ja.

Men jag måste bara säga att jag blev impad. Inte bara av min egen dotter utan av hela arrangemanget. Visst tyckte jag att W var den solklara höjdpunkten på showen och hon lyckades verkligen förvåna och imponera på mig. Hon har bara varit med i gruppen i några månader men hon har lärt sig massor och utförde det jättebra.Nog med stolthet för en stund.
Det som fövånade mig lite var att tillskillnad från andra uppvisningar jag varit på med barnen så tyckte jag att även resten var intressant att kolla på. Det är otroligt vad vissa kan göra på en lätt fjädrad matta. Det var volter med skruvar, det var dubbel volter, flickisar och andra helt galna akrobatiker. Mao det var en riktigt kul eftermiddag i gympans tecken.
Lite mer stolthet bara. W var grym.

LJN: Värsta grymma tjejen/ Magnus Uggla

2009-04-17

Smolk...

Vore det inte för det smolk i bägaren som kallas jobb hade detta varit en toppen dag. Det var en service-tekniker på jobbet för att avhjälpa några fel på maskinen. Detta tog hela dagen vilket innebar att min arbetsdag bestog av att följa denne "tekniker" för att vara honom behjälplig. Med andra ord jag hade inte ett skit att göra på hela dan. Astråkigt.

När jag kom hem på eftermiddagen var vädret fantastiskt och vi grillade lite korv till mellis. ¤an va nice med en uteplats där man kan grilla och sedan äta ute på. Båda tjejerna hade kompisar så det var full fart på dem. Dessutom innebar det att jag kunde sitta på uteplatsen och läsa vidare i min bok(Flickan som lekte med elden/Stieg Larsson). Efter det hade jag och M mys medans W var på Gympa och Disco. Sen blev det visst MC till kvällsmat. MAO Riktigt nice eftermiddag och kväll trots en dålig start på dagen. Alla teser stämmer alltså inte. Man behöver inte en bra start för att få en bra dag. Jag har iofs alltid misstänkt att de ljuger lite i "Flingreklamen".

LJN: 500miles/ Pretenders(tror jag det är)

2009-04-16

Ösk

I match nr:3 av allsvenskan kom äntligen första målet. Efter två 0-1 matcher kom första målet och första vinsten 1-0 mot Örgryte.
De behöver vinna oftare och med större siffror om mitt allsvenska tips ska gå in.

LJF: Epistel Nr:1/ Movits!