2009-03-07

Mixad Lördag.

Tyvärr är W sjuk idag, feber och halsont, det gjorde att det blev en innelördag för oss. Men vad gör det när man kan spela spel och kolla på film.
Andra kvarten i hockeyn spelades i eftermiddags. Fbk vann med 2-1 på hemmaplan, de har visserligen vunnit båda matcherna och dessutom spelat ut Brynäs i båda men de är alldeles för ineffektiva för min smak. De borde slagit Bif med minst 4-5 mål i båda om de bara sköt lite mer och jobbade på mål. Men som jag sagt förut det är bara segrar som räknas i slutspelet så man får vara glad ändå.
Det var ju "Andra Chansen" i Melodifestivalen i kväll oxå. Allt jag har att säga i ämnet är: Vilken skit som gick vidare.

LJN: Jonny Rocker/ Magnus Uggla

2009-03-05

Blivande stjärnor?

Döttrarna är inne i en härlig period just nu. W toktränar på gymnastiken hela tiden, det är allt ifrån "handstands" i vardagsrummet till att hjula sig från kök till vardagsrum. M har hittat sin egen grej oxå, just nu gör hon egna små sånger hela dagarna. Senaste hitten heter "Min rumpa är så gulli" och framfördes med dans och koreografi.
Kanske två blivande stjärnor?


LJN:Simply The Best/ Tina Turner

Äntligen igång.

Slutspelet i hockey drog äntligen igång idag. Färjestad manövrerade ut Brynäs på ett övertygande sätt. Trots det slutade matchen "bara" med en 2-0 vinst för FBK. Men det är ju endast vinst som räknas, hur mycke man vinner med är ju inte lika viktigt i slutspelet.

LJN: The Winner takes it all/Abba

2009-03-04

Trist....

Kollade just senaste avsnittet av "Mästarnas mästare". Tyvärr förlorade Pelle Fosshaug mot Emma Igelstöm i duellen. Jag har svårt för den damen och hoppades att hon skulle ryka men tji fick jag. Dessutom tror jag programmet kommer bli lite tråkigare utan ad/hd-mannen Fosshaug, han har varit ganska rolig enl mig.


LJN: CC Cowboy/ Imperiet

2009-03-03

Sjukt

Vissa mäniskor tänker bara på sig själva och sin ekonomi tror jag. Hur f¤n kan man vara på jobbet när man är så sjuk att man måste gå och spy? Fattar man inte att man kan smitta ner alla+ deras familjer. Dessutom får man ju inte så mycket gjort när man måste springa och vomera med jämna mellanrum. Är man sjuk får man faktist hålla sig hemma inte bara för sin egen skull utan för allas.

LJN: Egon / DLK( de lyckliga kompisarna)

2009-03-02

Snö,snö,snö

Ja så kan man sammanfatta hur det ser ut idag.

Jag upphör aldrig att förvånas av hur bilister i Sverige (ett av de nordligast belägna länderna i världen) blir helt paralyserade i hjärnan så fort det kommer ner snö på marken. På väg till jobbet idag hann jag träffa på en hel del av dessa mentaltbortkopplade, det var de som anser att man har all rätt att ha på hellyset hela tiden bara det snöar, de som anser att man ska ligga mitt på vägen (med ett hjul i varje körfält) på motorvägen , de som anser att man inte får köra mer än 30km/h på motorvägen och därför har rätt att göra allt i sin makt för att hindra alla som inte håller med de. Mao det var en påfrestande resa hit och väl här kom ytterligare en "glad" överraskning: skitjobbens heliga moder. Men det är ju bara att bita i det sura äpplet och köra.

Kvartsfinalvalen i hockey är klara och som jag trodde så valde FBK att möta Brynäs IF. Jag tror och hoppas på en kort serie med Färjestads BK som en solklar vinnare. De andra kvartsfinalerna blev Lindköping-Skellefteå, Hv71-Timrå, Frölunda-Luleå. Vilka går vidare? Mitt tips: Färjestad-Lindköping-Timrå-Luleå.

Låten Just Nu(LJN): Kom igen vårt lilagula lag / Wolfpack