2009-08-23

Ja just det HK!

Vi hade kräftskiva igår:
Kräftorna va delikata, sällskapet underhållande, snapsarna goda och stämningen på topp. Mao en toppen kväll.
Detta inlägg är tillägnat Finnåkers Hembyggdsförening. (Tror jag det va)

Arbetslös inte sysslolös.

Hallå igen( det fåtal som inte tröttnat)!
Nu får väl semestern ses som slut (är jag rädd) och det är dax att ta tag i vardagen igen. I just detta avseende får väl bloggen räknas som vardagssyssla. Semestern har varit händelserik och avslappnad på samma gång mao precis som det ska va på semestern.
Jag har nu även gått och blivit arbetslös på riktigt. Det har ju varit skönt nu under sommaren att ha mycket tid ledig men nu börjar det i ärlighets namn bli ganska långtråkigt att mest funka som en manlig(hyfsat iaf) hemmafru. Jag tvättar stryker städar plockar handlar osv osv allt medan jag hänger med tjejerna. Och jag har fått en förståelse för att det är mer att fixa än man tror. Jag är ju iofs lyckligt lottad som får mycket tid med barnen men jag måste erkänna att jag saknar att ha ett jobb och gå till. Det jag saknar är till viss del det sociala umgänget med vuxna människor, men nästan ännu mer arbetet i sig. Att få jobba med kroppen och knoppen samtidigt, hemma är ju det mesta ganska självklara grejer som inte kräver särskilt mycket kraft vare sig från hjärnan eller musklerna.
Ja det säger jag nu iaf , om jag skulle få ett jobb så kommer ja ju sakna allt kul man har med tjejerna och då skulle det säkert låta annorlunda.