2009-05-08

Helg!!!!

Äntligen är den lediga helgen här igen. Idag får vi besök från "nouva de stockholmo", syrran kommer för att sno tillbaka min favvo leksak , just nu.
Jag lovade, på förmiddagen medans solen fortfarande sken, att vi ska grilla ikväll. Det innebär tyvärr att det blir att ställa sig i regnet och laga maten ikväll. Men man får ju grillat kött iaf. Ikväll är det ju dessutom vm-semifinal i hockey. Sverige kommer nog tyvärr torska duktigt mot Kanada, som står för motståndet.
LJN: Svennebanan/Promoe

2009-05-06

Hjälp!!??

Nu har det stora "Mediadrevet" tagit ett varv igen. Alla medier hårdbevakar det senaste och farligaste. Alla vill veta var, när, hur och varför. Så media kör på, allt vad tygen håller. Det är löpmeter på löpmeter med hotfulla texter om det hemska som är på väg. Kan det vara det värsta någonsin i sitt slag eller kanske ännu värre. Allt sker någon annanstans men snart, väldigt snart kommer det till vårat kära Sverige. Alla gör sig redo och ber för att det iaf ska skona några.

Men vad händer: jo precis som vanligt har det förstorats lite. Den hemska massmördaren till sjukdom som var på väg visade sig vara lika farlig som varje influensa har varit de senaste 100:åren . Och de flesta dödsfall som rapporterats beropå sjukan, berodde på helt andra saker. Och när Sverige tillslut får sitt otäcka första fall, visar det sig att kvinnan som haft det har varit lite förkyld och innan man hunnit analysera proverna har hon hunnit tillfriskna helt och ingen i hennes närhet har påverkats.

Det blev som det oftast blir när tv,tidningar och annan media slår på stora trumman det rann rakt ut i ingentinget. Så alla ni som hamstrat upp med munskydd, mat och vatten inför den stora epedemin, Svininfluensan lurade er allt. Sukers

2009-05-04

Svagt, jag vet.

Jag har helt tappat lusten att skriva i vekorna. Jag får lov att lägga aldeles för mycket energi bara på att ta mig till jobbet. Jag känner mig lika uppskattad där som hemoröjder är inom cyckelsporten.
Men jag vill inte älta det hela tiden så nu hoppar vi över till något mycket trevligare.

Det här har varit en av de bästa helgerna på mången månad.Det började redan i Torsdags när jag och tjejerna bjudit in farmor+sambo och Jeppe+son, på en Valborgsmiddag. Vi började med en liten fördrink, fortsatte med en Wok till varmrätt och avslutade med en klassisk marängswiss som efterrätt. Maten blev heltklart godkänd, men det bästa var det trevliga sällskapet. När vi hade avslutat middagen dök morbror och kusin W upp. Kul att snacka lite skit med de, det händer ju inte så jätte ofta. Efter ett par timmar dök ett par av morbror´s "vänner" upp. Detta kanske blev lite mer än jag tänkt mig men det var ändå helt ok. När barskåpet var halv tömmt for de iaf vidare och jag fick "äntligen" ta reda på efter middagen och efterspelet i form av disk och avplock.
Fredagen gick även den i umgängets tecken. Gudsonen med föräldrar kom på en härlig grillskiva. Det blev allt från lekstund till Whiskeysmakning. Även här var sällskapet och umgänget toppen.
Lördagen blev inte riktigt som vi tänkt det men blev ändå en grymt kul dag.
Jag hade lovat (i en svag stund under torsdagkvällen) att jag skulle hjälpa morbror med hans 1000:de flytt. Jag vet inte varför men jag trodde att det skulle vara avklarat på ett par timmar, men nej inte riktigt. Jag dök upp vid 11:30 och kom inte där ifrån förens kl 17:30 ca. Vi som hade planerat ett besök i Finnåker för lite hangtime med HK+fam+hundar+valpar. Men eftersom det blev lite sent fick det ändras. Då ringer Jeppe+son och undrade om de+G kunde komma över en stund. Detta roddades ganska snabbt och blev även det en niceish kväll. Både grillning och umgänge i toppklass.
Nu tror ni som känner mig att det ska komma en massa gnäll för att uppväga allt det possitiva jag skrivit, men NEJ jag ska fortsätta hylla våran helg ytterligare.
Söndag: Framåt eftermiddagen dök svärisarna upp med en förtidig present till tjejernas födelsedagar. En studsmatta. Tjejerna bananas. Det kunde inte ha varit något bättre, de älskar att studsa. Efter maten smet jag och A iväg på BIG COMEDY på Conventum. OOOHHH my freaking god. Jag tror inte jag garvat så mycket på flera år. Big Comedy= David Batra, Henrik Scyffert, Johan Rehborg, Johan Glans, Peter Walbeck, Petra Mede och Lennie Norman. Petra Mede platsade tyvärr inte riktigt in (Hon var helt enkelt inte rolig) annars var det helt fantastiskt. Man kan faktist tacka Petra för att hon var med för under hennes gig han man andas och samla sig lite annars vet jag inte om jag överlevt. DET VAR SÅ JÄVLA ROLIGT.
Jag måste passa på att skicka en stor kram till H Ö med familj som gav oss biljetterna, TACK

Jag hoppas att det kommer fler liknade helger framöver för det har varit så otroligt nice.
Det enda som inte var perfekt med helgen var: Jag saknade min syster i Torsdags. Just valborg är en dag vi inte har så bra minnen till och det hade känts bra att vara tillsammans. Nu förstår jag varför det inte funkade och klandrar henne inte alls, jag vill inte ge henne dåligt samvete eller något sånt utan jag ville bara säga att jag saknade henne.

LJF: Botkyrka Stylee/ Latin Kings