2009-02-14

Spiken live!

Herregud va kul det är att åka, även om det är lite kort.

Adde

Soffpotatis...

Gårdagen blev lite flängigare än det var tänkt från början, det var hämta och lämna mest hela tiden. W slog sig rejält på hakan (men det gick ändå ganska bra ( alla tänder sitter kvar osv) så hon behövde hämtas tidigare än planerats sen var det gympa och mer som gjorde att jag knappt hann sätta arslet i soffan innan det var dax att ge sig iväg igen. Men när vi väl var klara med allt farande så blev det en väldigt mysig kväll. Kött är ju alltid gott och Let´s Dance är ju så där lagom underhållande och lagom engagerande( Rätt person åkte ju för en gångs skull), så det blev en skön kväll. Sen att jag somnade i soffan och sov där till kl 04:30 gjorde inget. Hittills idag har vi hunnit med både skidskytte(tv) och längdåkning(barnen) dessutom följer vi (med ena ögat) när de utländska damerna gör upp om VM-medaljerna i slalom(för svenskorna har inte imponerat(som vanligt)).


Dagens spel: Guitar Hero 3

2009-02-13

Elände 2.0

Inte nog med att Fbk till slut förlorade gårdagsmatchen med 3-2 mot Ssk. Nu har herrarna försökt åka storslalom i VM oxå. Hörde att AFV hörde av sig till Byggmark och sa att de vill ha ett stående inslag med alla hans uråkningar i programmet. Nej alvarligt det är inte ens kul att kolla längre när det aldrig blir annat än FIASKO.
Idag är det ju fredag och det betyder "Fredagsmys" med god mat och hela familjen samlad framför tv för att kolla Let´s Dance( heja Magnus Samuelsson). Det är rikigt nice.
Helgen för övrigt, hoppas jag, kommer innehålla både kalas och friluftsliv ( bob, tefat, stjärtlapp och kanske till och med skridskor). M var nämligen iväg och åkte skridskor med dagis i veckan och det gav tydligen lite mersmak. Så vi hoppas kunna få in en resa till Vinterstadion under helgen. Annars är det som lockar mest att vi får besök från den kungliga hufvudstaden imorgon. Med andra ord Äntligen Helg!


Dagens spel: Celebrity Sports Showdown ( jag äger i slalom)

2009-02-12

Elände!

Fbk har redan släppt in 2 och gjort 0 mål. Jag fattar inte vad de hålls med. Det kanske blir bättre.

Ledig

Min vanliga långhelg har äntligen börjat.
Idag har jag som "vanligt" sovit lite längre än jag borde men jag är så trött så det borde inte vara några problem att sova i natt ändå.
Ikväll blir det Södertälje-Färjestad på tv för hela slanten. Hoppas den här matchen blir roligare än den sista innan uppehållet som FBK loosade ordentligt( 0-6 mot Timrå).
Annars händer inte så jättemycket idag, jag är som sagt väldigt trött.


Dagens spel: Rayman Raving Rabbids ( Wii )

2009-02-11

*barnförbjudnaord*

Ytterligare en härlig inledning på en arbetsdag. Slut på bensin= nödtankning på en av Sveriges dyraste mackar. Sen börjar "Silverpilen" låta konstigt. Kommer tillslut till jobbet( en aning försent) för att upptäcka att alla skitjobb som finns ligger och väntar i en hånfullt stor hög. Vissa dagar är härligare än andra. Detta leder till fler än ett barnförbjudet ord.


Men snart är det helg.

Dagens spel: Tiger Woods ( psp )

Lite bättre.

Nu har det värsta humöret lagt sig.

2009-02-10

Grrrrrr......

Är på ett riktigt uselt humör idag. Allt irriterar mig just nu.

2009-02-09

Jobb igen..

Tillbaks på jobbet igen efter en helg som känns som den bara flög förbi. Det har varit en blandad helg. Det började ju inge kul med allt "bilstrul" osv men efter det har det ju blivit bättre och bättre egentligen, med våran friluftseftermiddag som en perfekt avslutning.

Kollade lite på störtloppet idag, kan det vara så att Anja har sitt bästa bakom sig kanske? Jag tror hon är slut som stjärna. Hon kan nog hållas ett år eller två som en i mängden men vi har nog sett det sista av henne som den stora vm-drottningen eller den givna guldfavoriten i både vm och os. Det är iofs mer än man kan hoppas på med männen som representerar Sverige i samma VM. Framför allt vissa som snarare passar i AFV på Kanal5 än på Svt`s sport sändningar. Vissa är i detta fall framförallt mr Byggmark som snart kräver dubbla "skämskuddar" för att någon ska klara av ytterligare ett pinsamt urdrattande.

Nu är iaf "Silverpilen" lagad och klar i den utsträckning som var nödvändig. Har inte fixat avgassystemet än, men det var ingen kris enl "reparatören". A och tjejerna åkte en sväng till Lindesberg idag och fick hjälp av svärfar (och hans kontakter) att fixa däcket till en rimlig kostnad. Tur att man har de ibland, Svärföräldrar alltså. Så nu är det bara att gasa och köra igen, till nästa gång något pajar. Man kanske skulle kolla efter en nyare bil, även om jag är jätte nöjd med den. Det finns en risk att det kommer dyka upp mer och mer små fel nu när den är runt 10år. Det är iofs inte bara att skaffa en ny heller men det är ju kul att drömma.

Sköna Söndag.

Det blev en riktigt härlig Söndag. Jag började med att hjälpa till att bära lite möbler. Det gick förhållandevis snabbt och smärtfritt. Det var dessutom ganska roligt att gagga lite med några släktingar som oxå var med och bar och fixade.
Sen klädde vi ( familjen ) oss varmt och åkte till kullarna för lite bob och tefats åkande.Det var galet roligt. Jag och barnen öste för fullt i ca 2 timmar. Är det någon mer än jag som insett att man blir ganska trött av att gå upp för en backe ca 50 ggr? Men det var det värt för vi hade så roligt allihop. Det bör tilläggas att till och med A for ner för backarna ett gäng ggr.
När vi kom hem var vi ganska slitna alla 4:a så vi passade på att vardagslyxa lite. Mc Donalds fick stå för maten.

Dagens spel: Strangers Wrath ( X-Box )

2009-02-08

Festival????

Vi kollade som sagt lite på Melodifestivalen igår. Det är ju helt otroligt vilken smörja svenska folket röstar på. Det värsta måste ha varit att Caroline af Uggla överhuvudtaget tilläts framföra sitt bidrag i TV. För det första verkar hon drog påverkad, för det andra kan hon ju inte sjunga och för det tredje viftade hon med armarna som en väderkvarn i storm. Sen undrar jag hur vissa artister kan delta med mer eller mindre ett pottpuri av sina gamla låtar. Den här gången var det Shirley Clamp som stod för det inslaget. Sen var väl inte allt bara skräp men inget inponerade ju heller. Bäst enligt mitt risiga musiköra var Marie Sernholt eller möjligen Alcazaar. Jag borde egentligen inte titta alls för jag sitter ju endå bara och "hittar fel" på alla låtar, artister och framträdanden.

Oj oj oj vad det har snöat i natt, hoppas jag hinner hem så att vi kan åka lite bob, pulka och stjärtlapp innan kvällen. Jag ska iväg och agera lyftkarl en stund, hoppas det går smärtfritt då borde det inte ta så lång tid. Det var ju ett tag sedan man kunde åka utför backarna och det är riktigt kul och barnen älskar det oxå. Det är bara att bära mer och oftare så borde det gå undan.