2009-02-09

Jobb igen..

Tillbaks på jobbet igen efter en helg som känns som den bara flög förbi. Det har varit en blandad helg. Det började ju inge kul med allt "bilstrul" osv men efter det har det ju blivit bättre och bättre egentligen, med våran friluftseftermiddag som en perfekt avslutning.

Kollade lite på störtloppet idag, kan det vara så att Anja har sitt bästa bakom sig kanske? Jag tror hon är slut som stjärna. Hon kan nog hållas ett år eller två som en i mängden men vi har nog sett det sista av henne som den stora vm-drottningen eller den givna guldfavoriten i både vm och os. Det är iofs mer än man kan hoppas på med männen som representerar Sverige i samma VM. Framför allt vissa som snarare passar i AFV på Kanal5 än på Svt`s sport sändningar. Vissa är i detta fall framförallt mr Byggmark som snart kräver dubbla "skämskuddar" för att någon ska klara av ytterligare ett pinsamt urdrattande.

Nu är iaf "Silverpilen" lagad och klar i den utsträckning som var nödvändig. Har inte fixat avgassystemet än, men det var ingen kris enl "reparatören". A och tjejerna åkte en sväng till Lindesberg idag och fick hjälp av svärfar (och hans kontakter) att fixa däcket till en rimlig kostnad. Tur att man har de ibland, Svärföräldrar alltså. Så nu är det bara att gasa och köra igen, till nästa gång något pajar. Man kanske skulle kolla efter en nyare bil, även om jag är jätte nöjd med den. Det finns en risk att det kommer dyka upp mer och mer små fel nu när den är runt 10år. Det är iofs inte bara att skaffa en ny heller men det är ju kul att drömma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar