2009-04-10

Bio besök.

Nu är tjejerna och jag redo för ALIENS VS MONSTERS

Adde

2009-04-09

2009-04-08

SM GULD

SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD
SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD
Nu är det klart: Färjestad BK bäst i Sverige igen.

Ang tipset om Allsvenskan:

Lite optimistiskt kanske att tro att ÖSK ska kunna hamna så högt upp i år men man måste ju få önska eller hur? Sen en liten personlig kommentar till Henke: Sorry jag tror verkligen inte att Dif blir bättre än tia i år.

Fan fan fan och fan

Vi har just varit på lek&buslandet och släppt loss.
När vi kom dit började vi med att klättra i den gigantiska uppblås bara dinosaurien. I slutet av en av rutchkanorna hittade vi en mobiltelefon som någon tappat. Eftersom jag är av hyfsat god uppfostran gick jag till informationen med den upphittade luren.
Vi fortsatte att lajja som vi brukar. Efter någon timme återvände vi till nämnda Dino och körde en vända till. När vi sedan skulle gå till nästa aktivitet upptäcker jag ( till min lätta fasa) att min korthållare har lämnat min bakficka( jag vet att jag hade den där t.o.m sista åket). Jag började genast leta i och runt den uppblåsta ödlan men kunde inte hitta den någonstans. Så jag tänkte att någon förmodligen hittat den och lämnat den till informationen eller någon av de som arbetar där. Var det så?????? Givetvis inte. Det finns ju en eller annan klåpare som inte har folkvett nog att göra så utan anser att de har rätten och möjligheten att ta allt som ligger löst. Jävla idioter.
Så nu har jag varit tvungen att spärra alla kort som låg i hållaren. KUL??
Fan för folk utan moral.
För att förvärra saker ännu mer har min sambo lyckats få en liten bot från Q-park. Härlig dag nu får väl FBK jättepisk i kväll.

LJN: Egon/ DLK

Back again!!!

Det har blivit ett litet uppehåll pga bristande lust och vilja. Återigen har problemen på jobbet förstört min "skrivlusta". När allt är klart ska jag försöka redogöra för vad som egentligen hänt men just nu skulle det bara bli smutskastning och det är ingen förtjänt av.

En del annat har ju hunnit hänt. W har bl.a fått en gruvlig längtan efter en hund. Eftersom hon är allergisk mot deras päls har vi inte behövt ta några diskutioner om detta förut, men nu har hon varit hos "allergidoktorn Simon" som meddelade henne att allt ser mycket bättre ut och att han inte ser någon anledning till att hon inte skulle prova med hund. Skräp, nu tjatas det typ 23 timmar per dygn om hund hit och hund dit.
M har fullt upp med att leka just nu. Hon har hittat ett par kompisar på gården och dessutom har hon ÄNTLIGEN insätt att det inte är farligt att vara hemma hos en kompis utan mamma eller pappa. Detta leder till att man inte ser henne fullt lika mycket men hon har väldigt roligt så det är det värt.
Just nu är det en hel del hockey oxå Fbk har tagit sig till sm-final och leder den serien med 3-1 i matcher mot HV71. Gårdagens match gick till förlängning efter att FBK hämtat upp ett 0-2 underläge. Så ikväll kan mitt favvolag bli Svenska Mästare. Kom igen FBK!!!!!!!
Dessutom har ju alsvenskan i fotboll startat. Tänkte komma med en liten gissning på hur tabellen kommer se ut när serien är klar. Den kommer att komma här bredvid.

Nu hopas jag att det inte tar fullt lika lång tid till nästa inlägg.

LJN: Polaren Per Är Kärlekskrank/ Cornelis Vreeswijk