2009-07-09

Ösregn!

Helt ofantligtmegasuperultrafantastisktas trist väder idag. Det har regnat nonstop sedan jag gick upp och det verkar inte ge sig innan jag lagt mig igen. Men är det surt väder ute får man ha mysigt inne. Så jag och M passade på att göra en äppelpaj, som vi bjöd morsan+sambo på. Riktigt god blev den oxå. Hittade ett nytt recept som inte riktigt blev som det skulle så vi fick göra om det lite men sen blev det som sagt riktigt bra.
Kanske kanske kanske kan det öppna sig en möjlighet för mig att få åka upp till Sthlm för att prova Järvabanan. Med ännu mera tur kanske man kan ta en sväng förbi Kasino kosmopol oxå.
Håller tummarna.
Annars har det inte hunnit hända så mycket. Hare bja.

2009-07-08

Ostadigt.

Det blev lekobuslandet igår. Jag och tjejerna tog med J-man och Henkebenke till detta lek mecka. Oh my freaking god, vi var inte ensamma om att komma på denna lysande idé. När vi anlände var det kö med utsläpp-insläpp. Alltså det där härliga krogkösystemet där man bara släpper in folk när andra går ut. Det gick iofs hyffsat fort att komma in och när vi varit där i ca en timme så droppade det av ganska fort så det var inga problem att röjja duktigt.
Jag och Robban hann dessutom med en liten kvällsrunda på frisbeegolf-banan, så det blev en hel del aktiviteter igår. Skönt efter ett par slödagar.
I dag ska vi (W,M och jag tillsammans med mamma B) åka och hälsa på min mormor.
Dessutom måste jag åka förbi en däckverkstad för ett av däcken på Silverpilen är nästan platt och jag kan inte få bort den fantastiska( inköpt på micro, till överpris pga designen) ventilcapen. Det är säkert gratis(NOT). Är det något man lärt sig den "hårdavägen", är väl att ingenting är gratis något som är en ren underdrift när det gäller bilar.
Nu är iaf 2nätter på Gothia Towers i GBG bokade i semester kalendern, bara resten kvar att lösa.

2009-07-06

Regn

Det är riktigt grått och trist idag. Dessutom är jag på ett uselt humör idag som inte blir bättre av att pannkakorna vi åt igår inte kan hålla sams med resten av maginnehållet. Ibland funkar det inte med pannkakor.
Imorgon måste vi hitta på något kul att göra. Valet står mellan Lek&bus, Bio eller Bowling möjligen någon annan utflykt men var. Förslag?

2009-07-05

Semesterångest?

Var? När? Hur dyrt?
Jag trodde vi redan bestämt men nej.
Det enda som är klart är minst en natt i GBG(kanska 2(på Gothia Tower)). Resten är lika osäkert som NA´s väder prognoser. Men imorgon kanske.

Varför är det såhär varje år?