2009-07-01

Livet Leker

Igår var jag och tjejerna iväg och softade och svalkade oss vid Lekenbadet. Det var riktigt toppen med undantag av de genomäkliga mulltoorna. Jag fattar inte riktigt varför vissa inte kan låta bli att förstöra för alla andra. Det finns tre st mulltoor och en av dem var full till bredden med både det ea och det andra, på de andra två hade någon eller några roat sig med att lämna sin spillning på sittringen i stället för i hålet i mitten. Men herrejösses vad f¤n driver någon till sånt. Jag vet att jag kanske framstår som lite fördomsfull när jag nu hävdar att detta illdåd gjordes av ungdomar som använder badet som festplats på kvällar och nätter, men jag är ändå av den uppfattningen.
För övrigt var det verkligen toppen. Vattnet var ca 24 grader, luften var närmare 30. Vi hade köpt med lite käk från Rosalies och satt i gräset och lunchade innan vi helt hänförde oss åt vatten lek. NICE!
På kvällen hann jag även med en runda på discgolfbanan. Det blev ett ok resultat men det känndes som det gick riktigt uselt. Idag kommer som tur är lite nya discar då kanske det känns lite bättre. F¤n vilken prylbög/matriallirare man är trots att man bara är en halvrisig amatör.

2009-06-29

Värme vs Ac

Herregud vad tacksam jag är över att våra bilar har Ac. Jag och M var just och storhandlade och tog en lunch på det stora hamburgarhaket(de som delar ut glas just nu(har ju alla hittills så varför sluta nu)). På vägen hem var jag så evinnerligt nöjd över Ac´n, utan den hade de kylda och frusna varorna varit förstörda innan vi nått halvvägs hem. Termometern i Volvon visade på hysteriska 35 grader på Maxis parkering. Men efter 500 m var det "bara" 22 inne i kupén.
Skönt!
Imorgon blir det bada punkt slut.

Sol,Bad och en Jägermeister.

Ja så blev det måndag igen då. Helgen har gått i solen och badets tecken. Vi for till Lide och "playa del svärföreäldrarna". Kan inte påstå att vi träffade svärisarna allt för mycket, vi tillbringade nästan all vaken tid på den mysiga lilla stranden 150m från deras hem. Där hade vi sällskap av HK med familj. Vi låg 50% i vattnet och resten på land. Enda avbrottet från playandet var när mat serverades på casa del sväris. MAO helgen var riktigt NICE.
Det ända problemet var att M blev hårt ansatt av mygg. Hon är ju grymt känslig för dessa irriterande små djur, så avslutningen på helgen blev lite trist men det får man ta. Nu siktar vi in oss på att ta oss till ett nytt bad i morgon. Kan inte välja om vi ska sikta på Leken, Kattrinelund eller Vinön. Några tips?