2009-09-18

Otränad. Jag?

Idag passade jag på att lira lite innebandy med gamla jobbet. Oj oj oj va otränad man är. Den enda motion en annan fått det sista halvåret är ju discgolf och det är tydlingen ingen konditionssport. Aha.
Innan hann jag och R med ett par hål på banan. Jag var alldeles för stressad för det idag. Men imorgon ska jag äga. Vi blir ett helt possé, då. Typ alla som varit med vid olika tillfällen under säsongen kommer vara med hoppas jag. Då ska jag visa var skåpet ska stå. Resultatet redovisas imorgon. Ha de!!

2009-09-17

Snart.........

börjar kvällens Superstars.

2009-09-16

Supertv!

Jg tok-gillar nya Superstars. Ända lilla klagomålet är väl att det känns lite avspännt än så länge. Men jag skulle tro att det blir bättre emd alvaret ju längre tävlingen pågår.

Af ringde idag. Kanske kan få ett jobb via dem. Håller tummarna det lät lovande och intressant.

2009-09-15

Ny stil!

Testar lite annan layout på W-E bloggen.
Omdömen??

Superstars.....

och elitserien i hockey. Tv-hösten är räddad.
Ang elitserien så tror jag att det kommer bli en betydligt dystrare säsong för oss Färjestad fans än den förra. Kan vara risk för missat slutspel tom. Men hoppet är det sista som överger en. Heja Fbk!!!!

Ytterligare en besvikelse.

Hade allt klart skulle börja jobba natt igen på gamla jobbet. Hade fixat och krånglat med alla anmälningar och avanmälningar till skolor, dagis, arbetsfömedlingen och alla andra ställen som berörs av att man börjar jobba igen. Men Nej! Måndag förmiddag kommer samtalet som gör att allt varit i onödan och att man måste ändra tillbaka allt igen. Det blev ingen comeback än. Kanske om två veckor, känns lika säkert som avbrutet samlag som preventivmedel( vad kallas en kille som litar på avbrutna samlag? Pappa!).
Men denhär ggn blir det inget: sitta och vänta på att få börja. Nu ska jag söka varenda jobb som finns. Hittar jag något annat så är det bara bra. Lite trött på att bli besviken på det där stället.
Får se vad som händer men nått ska man väl kunna få. Jag vill verkligen börja jobba igen.