2009-03-13

Karikatyr.

Jag måste ha världens sämsta karaktär: Jag hade en lätt infantil idé om att spara ut till ett sk Slutspelsskägg. Det gick så där jag stod ut med den fläcktyfus till skäggväxt jag är innehavare av i ca 2 veckor. Nu är det rakat på både huvud och kinder.
Min karaktär påminner mer om en karikatyr alltså.

Magnus S äger i Let´s dance.

LJN: Let´s Dance/ ? David Bowie?

Poker

Hade fått et erbjudande från Bettson på mailen så för första gången på väldigt länge spelade jag lite "nätpoker". Det gick väl sådär men det var ruggigt kul. Men det kommer inte bli någon vana det är fortfarande mycket roligare med "livepoker" om man bara kunde få ihop ett gäng att spela med lite då o då.


LJN: Loser/ Beck

Klimathot......

my as. Nu har det gått lite överstyr med allt snöande. Ska inte våren vara i antågande så här dax, men Nej det snöar tamig f¤n varje dag. Det värsta är ju inte att det snöar i sig utan att det ändå inte ligger kvar. Hade det blivit något kvar hade man ju iaf kunna utnyttjat det för lite snöaktiviteter, men nej igen. Så precis som med livet i övrigt just nu så blir det bara någon mix som vare sig är Bu eller Bä. Mega surt.

Kollade just på Die Hard 4 igen det är fortfarande en riktigt bra film. Nu ska jag kolla dagens avsnitt av Sveriges Värsta Bilförare. Jag fattar inte, det måste ju vara uppgjort. Annars hade styvfarsan rätt när vi övningskörde för några år sedan när han sa: Utgå alltid från att alla andra i trafiken är idioter. Han kan ha haft mer rätt än han trodde. Det kan ju faktist vara så att de flesta är riktiga idioter och då får vi andra(lite egoism måste man väl få ha) passa oss noga. Ingen av deltagarna skulle få tillbaka körkortet förens de klarat en uppkörning tycker jag, men hur rolig tv skulle det bli.

Vi har ett nytt favvo-spel hemma nu. Vi spelar "Den försvunna diamanten" minst ett par ggr per dag. Jag har t.o.m vunnit någon gång. Men i ärlighetsnamn så är det inte så ofta.M däremot är grym och vinner 75-80% av gångerna. Men vad gör det mer än att syrran blir lite småsur. De är lika dåliga förlorare som sin pappa.

LJF: Värsta grymma tjejen/ Magnus Uggla ( till mina tjejer W&M)

2009-03-11

Nja

Åter igen har dagen varit en mix av "Heaven&Hell". Jobbet och det som pågår där nu hamnar under epitetet "Hell". Detta lämnas därhän tillsvidare.

"Heaven" kategorin fylls av en underbar familj, som är förstående och hänsynsfull när det är tungt på annat håll( läs ovanstående i inlägget), samt Färjestads framfart i slutspelet. Fbk vann även den fjärde kvartsfinalen (2-1) och är iomd klara för semifinal(motståndare ej klar) efter 4-0 i matcher.

Det är på sitt sätt lite konstigt att det aldrig kan vara antingen eller. Men man får väl vara nöjd att allt inte går i "becksvart" men man får ju heller aldrig riktigt njuta av de positiva bitarna heller. Förhoppningsvis kommer det väl lösa sig på något bra sätt med de jobbiga delarna (jobb just nu) och då kan man ladda de possitiva batterierna igen.

LJN: Baby goodbuy/ EMD ( måste ju ha någon favorit till helgens schlagerfinal)

Kul??

Det är inte så kul att jobba i ett dåligt "arbetsklimat".
Just nu kan man tacka HK, BH och GD för att man överhuvudtaget orkar gå hit.

2009-03-09

Snart

får man åka till jobbet igen. Det är inte så man känner för det direkt, lite tjafsigt där igen och det är inget som lockar. Men än så länge får man ju iaf jobba med några sköna lirare som gör att nätterna går snabbare. Så man lär ju få garva lite iaf.
Ikväll är 3:e matchen i kvartsfinalserien, mitt tips Bif-Fbk 3-2 tyvärr. Ska Brynäs vinna någon match så är det den här men min vana trogen så spelar vi 5-2 till Fbk.

LJN: It´s my life/ Amy Diamond ( den har fastnat i huvudet och vill inte försvinna)