2009-04-08

Back again!!!

Det har blivit ett litet uppehåll pga bristande lust och vilja. Återigen har problemen på jobbet förstört min "skrivlusta". När allt är klart ska jag försöka redogöra för vad som egentligen hänt men just nu skulle det bara bli smutskastning och det är ingen förtjänt av.

En del annat har ju hunnit hänt. W har bl.a fått en gruvlig längtan efter en hund. Eftersom hon är allergisk mot deras päls har vi inte behövt ta några diskutioner om detta förut, men nu har hon varit hos "allergidoktorn Simon" som meddelade henne att allt ser mycket bättre ut och att han inte ser någon anledning till att hon inte skulle prova med hund. Skräp, nu tjatas det typ 23 timmar per dygn om hund hit och hund dit.
M har fullt upp med att leka just nu. Hon har hittat ett par kompisar på gården och dessutom har hon ÄNTLIGEN insätt att det inte är farligt att vara hemma hos en kompis utan mamma eller pappa. Detta leder till att man inte ser henne fullt lika mycket men hon har väldigt roligt så det är det värt.
Just nu är det en hel del hockey oxå Fbk har tagit sig till sm-final och leder den serien med 3-1 i matcher mot HV71. Gårdagens match gick till förlängning efter att FBK hämtat upp ett 0-2 underläge. Så ikväll kan mitt favvolag bli Svenska Mästare. Kom igen FBK!!!!!!!
Dessutom har ju alsvenskan i fotboll startat. Tänkte komma med en liten gissning på hur tabellen kommer se ut när serien är klar. Den kommer att komma här bredvid.

Nu hopas jag att det inte tar fullt lika lång tid till nästa inlägg.

LJN: Polaren Per Är Kärlekskrank/ Cornelis Vreeswijk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar