2009-05-06

Hjälp!!??

Nu har det stora "Mediadrevet" tagit ett varv igen. Alla medier hårdbevakar det senaste och farligaste. Alla vill veta var, när, hur och varför. Så media kör på, allt vad tygen håller. Det är löpmeter på löpmeter med hotfulla texter om det hemska som är på väg. Kan det vara det värsta någonsin i sitt slag eller kanske ännu värre. Allt sker någon annanstans men snart, väldigt snart kommer det till vårat kära Sverige. Alla gör sig redo och ber för att det iaf ska skona några.

Men vad händer: jo precis som vanligt har det förstorats lite. Den hemska massmördaren till sjukdom som var på väg visade sig vara lika farlig som varje influensa har varit de senaste 100:åren . Och de flesta dödsfall som rapporterats beropå sjukan, berodde på helt andra saker. Och när Sverige tillslut får sitt otäcka första fall, visar det sig att kvinnan som haft det har varit lite förkyld och innan man hunnit analysera proverna har hon hunnit tillfriskna helt och ingen i hennes närhet har påverkats.

Det blev som det oftast blir när tv,tidningar och annan media slår på stora trumman det rann rakt ut i ingentinget. Så alla ni som hamstrat upp med munskydd, mat och vatten inför den stora epedemin, Svininfluensan lurade er allt. Sukers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar