2009-02-21

Nice.

Igår hade vi en dag som kan preciseras med ett enda ord: NICE. Vi startade med en skön och avslappnad morgon. Sedan var vi en sväng till Marieberg för att reaspana lite vinterkläder inför nästa säsong, visserligen helt resultatlöst men det var kul ändå. Sen bar det av till vårt favvoställe: Kullarna. Där bar det utför på både stjärtlapp, tefat samt bob. Det var galet roligt. Dessutom var vädretsmakter på ett strålande humör, så det var supernice. Kvällen innehöll både Deilesmat och Let´s dancetv så alla var nöjda. Nästan alla iaf, A var tvungen att jobba mellan 17:30 och 22 men det verkade inte förstöra allt förmycket. Idag bär det av till Linde för lite svärmormor kalas. Ser fram emot god mat och kanske en skridsko-tur på Lindesjön.

Det är ju en härlig tid för oss sport-nördar, VM i både skidor med och utan skjutvapen, dessutom börjar ju snart årets sporthöjdare(i mina ögon iaf), nämligen SM-slutspelet i hockey. Färjestad har ryckt upp sig nu på slutet och leder Elitserien med 4 poäng hoppas de kan fortsätta på den inslagna vägen och vinna serien för en bättre lottning i slutspelet.
Med allt detta i tanke så skulle man inte behöva lämna soffan idag, det är allt idag: tex herrar masstart i skidskytte, dam-staffet i samma sport, Färjestad-Modo. Dessutom världscupen i alpinskidor. Det får bli lite radiosport nu när vi ska bort.

Dagens Spel: Super Mario Galaxy ( Wii )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar