2009-02-24

Måndag igen.

Ja då var den härliga helgen slut. Vi har hunnit med mycket i helgen men ändå inte fått något viktigt gjort (alla håller inte riktigt med, vissa i familjen tyckte söndagens städning var mer än nödvändig). Vi har hunnit med både kalasande hos svärmormor ett par åk i backarna och som ni ser på förra inlägget hunnit skaffa oss en tomtvakt som heter Åke. Igår var vi hela familjen och hade kul i en (av komunen ihopskrapad) snöhög. Det blev både brottning och utförsåkning innan vi var tämligen slut allihopa, men kul det hade vi.
Idag har det som vanligt på Måndagar inte blivit många knop gjorda från mig med tanke på att det ska jobbas hela natten. Appropå jobb: det är INTE kul att göra samma sak varje vecka. Men med tanke på hur det ser ut med jobb i Sverige just nu ska man nog inte gnälla för mycket.

Måste drista mig till en komentar om helgen stora(?) tv-händelser. Hur ¤¤¤ kan man ställa upp i en svensk uttagning i melodifestivalen med en "sång" på grekiska????? Det är otroligt vad mycke skräp som får plats i en sådan tävling.

Två VM-medaljer i helgen oxå. Grattis Helena Jonsson bronset och Anders Södergren till silvret det var ni värda.
Anja ska visst få en liten roll i AFV´s Byggmark-special. Hur ¤¤¤ kan man missa var man ska åka i backen?


Dagen Spel: Guitar Hero 3 (Wii( igen jag vet, men det är fortfarande SÅ kul))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar